2016. július 24., vasárnap

Ötödik-Hatodik fejezet

Ötödik fejezet

Cade


         Besétáltam és Lily-t ott találtam a TV előtt, ahogy boldogan nézte a meséit. Visszatértem a konyhába, hogy elkészítsem neki az uzsonnáját. Miközben mogyoróvajat kentem a kenyérre, a fejemet csóváltam hitetlenségemben, amiért Alexa valóban eljött. És erősen kétlem, hogy azért tette volna, hogy leépítsen, mintha ahogy hallgatólagosan tette. Le tudtam olvasni a kíváncsiságot az arcáról, ami olyan tiszta volt, mint a nap.
         Azt is meg tudtam mondani, hogy ő túlságosan is szemérmes és jókislány volt ahhoz, hogy hagyja, hogy a kéretlen vágyai szerint viselkedjen. Az olyan lányok, mint ő, nem mennek el egy olyan sráccal, mint én. Nem, ők néhány olyan szemétládát akarnak, mint akit Scott-nak hívnak, aki jól nevelt és az íróasztal mögött ül egész álló nap, ki tudja, mi a faszt csinál, de minden héten egy szép, kövér fizetési csekket kap.
         Olyan arca volt, mint egy angyalnak. Nem voltam képes ellenállni, hogy az ujjaimmal végig ne simítsak a bőrén, hogy megnézzem, tényleg olyan lágy volt-e, mint amilyennek kinézett. És amikor a szemei becsukódtak az érintésemre, a farkam megrándult a nadrágomban. Huszonkét éves voltam, nem tizenöt, de rohadjak meg, ha a farkam tudta ezt.


*****


         - Mollie itt van. Kibaszottul imádni fogod, - biztosított engem Rick.
         Egy magas, vékony lány lépett be a szobába. Bűnre teremtetett, egy fekete harisnyakötőben volt, harisnyával, fekete csipkés melltartóban és égig-érő magas sarkú cipőben. Hosszú, vörös haja lépcsőzetesen omlott a vállára, le egészen a hátáig.
         - Sebastian? – kérdezte, miközben felém sétált.
         - Örülök, hogy megismerhetlek. – Kinyújtottam felé a kezem. Nem tudtam elhinni, hogy tényleg végigcsinálom ezt. De végig kellett – a saját, makacs, férfi büszkeségem miatt, nem beszélve a pénzről.
         Kényszeredetten nézett a felkínált kezemre és közelebb lépett, eltűntetve a kettőnk között lévő távolságot, és megpaskolta a mellkasomat. – Ó, te kibaszottul helyes vagy, édesem. Ez mókás lesz.
         Elkuncogtam magam, ahogy a szégyenlőség egy hulláma áramlott keresztül rajtam. Még csak nem is tudtam ennek a lánynak a valódi nevét – feltételezve, hogy az nem a Mollie volt – és őt készültem megdugni. De rájöttem, hogy ez nem sokkban különbözött attól a néhány alkalomtól, amikor lányokat vittem haza a bárból, anélkül, hogy tudtam volna a keresztnevüket. Talán azért volt más érzés, mert most józan voltam. Ó, és mert volt egy szobányi ember, akik minket bámultak.
         - Rick elmondta, hogy ez lesz az első filmed. Ne aggódj azon, hogy túl keményen próbálkozol. Csak érezd jól magad. Nem fogok elmenni úgy, hogy ezek az emberek minket néznek, úgyhogy emiatt ne aggódj. Akkor is jó lesz nekem, szóval csak tedd a dolgod. Rendben?
         Bólintottam. – Érted. – Máris kedveltem őt. Abból, amit láttam, könnyű lesz vele dolgozni.
         Rick cége büszke volt arra, hogy a szex bensőséges oldalát fedezze fel, a tipikus kemény-pornó helyett. Ebben a jelenetben, szeretők voltunk, akik hosszú időt töltöttek távol egymástól. Én egy üzleti útról hazatérve fehérneműben találtam rá, ahogy rám várt. Most egy öltönynadrág volt rajtam, egy ing és egy nyakkendő, hogy teljes legyen a kép. A bejárati ajtónál kezdtünk, ahol a filmstáb készített néhány kezdeti jelenetet a csókolózásunkról.
         Miután filmre vették néhány jelenetünket, átköltöztünk a hálószobába, a teljes fény és hangstábbal együtt. Kamerák állomásoztak körbe a szobában, mind egyenesen az ágyra mutatott.
         Rick elfoglalta magát a személyzettel, megbizonyosodva arról, hogy minden készen állt úgy, ahogy akarta, majd visszajött, és megállt Mollie meg előttem. - Felálltunk a kezdésre, szóval ti ketten menjetek és kezdjétek, amikor készen vagytok. Mi azért vagyunk itt, hogy rögzítsük a szeretkezéseteket, miközben megtörténik. Szóval legyen természetes, - mondta nekünk.
         Meghallottam a kamera felvételét jelző árulkodó kattanást és elindultam Mollie felé, majd haboztam és lepillantottam a nadrágomon lévő dudor hiányára. Mégegyszer nem. Az a szemétláda ez alkalommal jobb, ha együttműködik velem.
         Észrevéve a bosszús arckifejezésemet, Mollie követte a tekintetemet. Egyetlen szó nélkül lenyúlt és elkezdett masszírozni a nadrágom anyagán keresztül. – Sh. Nem kell idegeskedni, - mondta halkan. – Csak nyugi. Ez a munkám. – Előrehajolt, hogy megcsókoljon és éreztem, hogy ellazulok. És még jobb, éreztem, hogy a farkam életre kelt. Visszacsókoltam, hozzáadva egy kis nyelvmunkát, amíg már lelkesen csókolóztunk, és a vonal a munka és az örömszerzés között határozottan keresztezték egymást.
         Az ágy felé mozgattam őt, kikapcsolva a melltartóját és letolva a bugyiját, miközben folytattuk a csókolózást.
         És néhány pillanattal később, belésüllyedtem, az összes szokásos előjáték, amivel jellemzően kitűntem, most szükségtelenné vált. Mollie úgy lovagolt meg engem, mint egy átkozott profi, amilyen volt is, hátravetette a haját és megragadta a combomat, ahogy felemelkedett, majd visszasüllyedt a farkamon.
         Folyamatosan rajta járattam a tekintetemet, szükségem volt, hogy itt maradjak és ne nézzek a stábra, akik rácuppantak az előadásunkra. Az egész helyzet furcsasága biztosította, hogy nem fogok túl hamar robbanni, ami olyasmi volt, ami miatt aggódtam egy kicsit.
         A gondolataim öntudatlanul is visszakanyarodtak Alexa felé, és arra, ahogy abban a kis nyári ruhában kinézett. Az édes ártatlansága párosult a harcias szájával, és mind a kettő beindított és össze is zavart engem. De tudtam, hogy ha belebonyolítom az Alexa iránti vágyamat ebbe az előadásba, elveszteném ezt. Kinyitottam a szememet, és újra az előttem lévő lányra összpontosítottam.
         Mollie nyögdécselt és zihált, magas hangon sikított, ami hihetetlenül hamisan hangzott. Én általában csendben voltam szex közben, jobban szeretem hallani az élvezet hangjait attól a lánytól, akivel vagyok, de a hamis-hangzása, a túljátszott nyögései rácsosra kezdték az idegeimet. A sikítása hangosabb lett és tudtam, hogy szimulálta az orgazmusát. Amikor a sikolyai lágy sikkantásokká csendesedtek, a hamis gyönyöre beteljesedett, anélkül, hogy éreztem volna, hogy a puncija körülöttem lüktet, kihúztam magam és a hasára fordítottam, így hátulról dughattam és viszonylagos békében fejezhettem be ezt.



Hatodik fejezet

Alexa


        
         Az elmúlt néhány napban, nem tudtam kiverni Cade-et a fejemből, nem számít, mennyire keményen próbálkoztam vele. Nem segített az sem, hogy néhányszor meglátogattam a pornó oldalt, amin felfedeztem, hogy most már volt egy videóklippje is, amit posztolt. Számos alkalommal megnéztem, tanulmányozva azt, ahogy a kezei felfedezték a lány testét, és a csípőjének lökéseit, ahogy beléhatolt és az élvezetet a markáns vonásain. Minden alkalommal annyira piszkosnak éreztem magam utánam, hogy rózsaszínre kellett dörzsölnöm magam a zuhany alatt és némi megkönnyebbülést hozni a lüktető szexuális igényemnek, miközben állandóan megígértem magamnak, hogy nem fogom újra megnézni.
         Attól, hogy visszaemlékeztem a gyengédségére, amit a húgával szemben tanúsított, csak még rosszabbul éreztem magam, hogy a saját örömömre használom őt. Mégse tudtam betartani a magamnak tett ígéretemet, hogy nem fogom megnézni a videót. Ez egy esti rutinná vált, és elkezdett az álmaimban is kísérteni. Még mindig csak egy videója volt és annyiszor megnéztem, hogy már az emlékezetembe vésődött. Miután rádöbbentem, hogy mennyire csendben is volt Cade, onnantól kezdve némán néztem, mert nem akartam, hogy a lány bosszantó sikolyának hangjai elrontsák ezt.
         Az ezt követő napokban, a gondolataim ismételten Cade édes kishúga és annak vad eltökéltsége felé terelődtek, ami a tekintetében égett. Összetörte a szívemet, amikor rájöttem, hogy nem engedhették meg maguknak a fizikoterápiát, és véletlenül azon kaptam magam, hogy meglátogattam a fizikoterápiás szárnyat, hogy feltegyek néhány kérdést a terapeutának. Kiderült, hogy Lily károsodásának súlyossága a kicsi és nem sok ellátást igénylőtől, a súlyos, egész életen át tartó fizikai kezelésig terjedhet, ami segíthet a hajlékonyságban és kényelmetlenségben.
         Nem tudtam, hogy a húgának melyik volt, de elég jó elképzelésem volt, hogy ez sokkal komolyabb természetű volt, mivel segítség nélkül nem tudott járni. Néztem, ahogy a terapeuta egy másik gyerekkel dolgozott egy hatalmas gyakorló labdán és egy ötlet formálódott meg szilárdan a fejemben.


*****


- Megőrültél? – MacKenzie a harmadik kávégépes, papírpoharas kávét tolta oda nekem. Így tudtunk ébren maradni és felkészültek lenni az éjszakai műszakban.
         Elfogadtam a poharat, és egy jókora adag cukrot tettem bele, tudva azt, hogy ennek a löttynek szüksége is volt erre, hogy iható legyen. – Szóval mondja ezt az a nő, aki azt gondolta, hogy lefeküdni vele az jó ötlet volt. Ennek kellett volna őrültségnek lennie. Én csak arról beszélek, hogy újra meg fogom látogatni őt. Nem tudok nem arra a kislányra gondolni, Kenz. És arra, hogy talán tudok rajta segíteni.
         A fejét rázta. – Ez is egy olyan alkalom, amikor élelmiszert dobtál a híd alatt lévő hajléktalanoknak, és majdnem elraboltak, vagy az az alkalom, amikor önkéntes voltál az állatmenhelyen és majdnem megevett az a pitbull?
         - Nem, - morogtam. – Ez nem olyan. Én csak be szeretnék ugrani, ellenőrizni őket – úgy értem a kislányt – és meglátni, hogy tudok-e neki segíteni. Azt mondta, nem engedheti meg magának a fizikoterápiát, Kenz. Az a kislány jobbat érdemel.
         - Friss hírek, te nem gyógytornász vagy. Hanem egy ápolónőnek tanuló diák, Alexa.
         Megpróbáltam kortyolni egyet a kávéból, mert szükségem volt rá, hogy a koffein a szervezetembe kerüljön, mielőtt a tíz-perces szünetem véget érne. A fenébe, még mindig forró volt. – Majdnem. Meg kell tennem. Ha egyáltalán elfogadja majd a segítségemet.
         - És ennek semmi köze ahhoz, hogy ismét látni fogod Cade-et? – Gyanakodva rám emelte az egyik szemöldökét.
         A kávémra koncentráltam, egy újabb kanál cukrot keverve bele.
         - Mert ez az egész szarság arról szól, hogy lefeküdj vele? Vicceltem, bébi. Édes vagy és gyönyörű. Te valami kibaszott lenyűgözőt érdemelsz. Nem valami állatot, aki pénzért eladja a testét.
         - Kibaszott lenyűgözőt? – kérdeztem, felnézve a kávémból.
         - Kih-bah-szott lenyűgözőt, - erősítette meg faarccal.
         Elkuncogtam magam. – Vissza kell mennem dolgozni. Csak ez egyszer bízz meg bennem, oké? – Egy forró kortyra megittam a kávét és a poharat a szemetesbe dobtam kifelé menet.
         - A te vaginád! – Kiáltotta utánam, a hangja egészen a folyosóra kihallatszott.
         Összerezzentem, ahogy az orvos elhaladva mellettem a fülét hegyezte a V betűs szóra, amit felénk kiáltott.


*****


         Talán ez egy hülye ötlet volt. Miután későig aludtam, lezuhanyoztam és felöltöztem egy farmerbe és egy egyszerű fekete újnélküli pólóba, majd miután tettem egy kitérőt a sport-felszereléséket árusító boltnál, ismét leparkoltam Cade háza elé.
         Ugyanabban az időben bukkantam fel, mint legutóbb, arra gondolva, hogy újra itt lesz, hogy találkozzon a húgával, miközben ő leszáll a buszról, de a furgonja nem volt a felhajtón.
         Megragadtam a gyakorló labdát és a pumpát az anyósülésről és a ház felé vettem az irányt.
         Másodpercekkel később, egy vonzó lány nyitott ajtót. Az én korombelinek látszott, talán egy vagy két évvel lehetett fiatalabb, és csinos volt a hosszú, szőke hajával, ami leért a hátáig és a hatalmas szürke szemeivel. A gyomrom lesüllyedt. Ő lenne Cade barátnője?
         A francba. A pornó sztároknak vannak barátnőik? Sok bizalmat követelhetett. Úgy értem, Jézusom, más nőkkel feküdt le a megélhetésért.
         - Segíthetek?
         Egy másodpercig csak álltam ott, még mindig le voltam döbbenve ennek a lánynak a jelenlététől, és a Cade-el való kapcsolatának a kérdésétől, amíg rá nem döbbentem, hogy még nem válaszoltam neki. – Cade itthon van?
         Megrázta a fejét. – Dolgozik. Te ki vagy?
         Lenyeltem a torkomban keletkezett gombócot. – Alexa vagyok, egy… barátja. És ezt hoztam, - feltartottam a gyakorló labdát, - Lily-nek. Ápolónő vagyok. – Majdnem. Barát? Ápolónő? Jézusom, a hazugságok csak úgy ömlöttek ki a számból.
         - Ó, oké. – Szélesebbre tárta az ajtót. – Lily néhány perc múlva itthon lesz. Gyere be és várd meg. Egyébként Becca vagyok.

         Követtem őt be a házba, azon tűnődve, hogy mi a bánatot csinálok, és ki a fene ez a Becca?

17 megjegyzés:

  1. Már nagyon vártam! Köszönöm szépen. 😃

    VálaszTörlés
  2. Sejtettem, hogy Alexa segíteni próbál a kislánynak. Kíváncsi vagyok Cade hagyja-e majd.
    Hát ez a szex jelenet kész kabaré volt. Hangosan felnevettem a végén. Teljes mértékben hiányzott belőle az érzelem. Ilyet még nem is olvastam. Persze ez csak "pornó" akkor is ha finomítják. :D
    Érdekes lesz ez a találkozás az egyszer biztos. Már alig várom! Köszi a dupla részt és a fordítást Évi :) :* ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon, nagyon szívesen! 😘💕😊
      Én nagyon örültem, hogy így döntött. Bíztam is benne. Én is kiváncsi vagyok, hogy mi fog ezután történni, meg milyen lesz az újbóli találkozás. Veletek izgulok 😊☺️

      Törlés
  3. Nagyon vártam már ,kíváncsi vagyok rájuk köszönöm szépen.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon Szépen Köszönöm!��

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszett ez a rész is, kíváncsi vagyok Cade reakciójára amikor hazaér és találkoznak. Köszi a fordítást! :)

    VálaszTörlés
  6. Köszönjük! 😘 Szuper volt. 😉

    VálaszTörlés
  7. Végre itthon a nyaralásból, és folytathatom a történetet! Nagyon tetszik, köszi, hogy fordítod nekünk!

    VálaszTörlés