2016. szeptember 1., csütörtök

Tizenkettedik Fejezet

Tizenkettedik fejezet

Alexa


         Cade az ölébe emelt, elrendezve engem, így meglovagoltam őt, a ruhám felcsúszott a lábamon. Végigfuttatta ujjhegyeit a feltárt combomon, lusta mintákat rajzolgatva rá. – Biztos vagy benne, hogy ezt akarod? – Suttogta.
         A szívem olyan erősen dübörgött, hogy azt hittem, ki fog robbanni a bordáim közül. Éreztem az erekcióját, ahogy a combom belsejéhez nyomódott. Meg akartam ezt tenni, ugye? Nem ezért voltam itt? Istenem, össze voltam zavarodva.
         - Habozol. – Fújta ki a levegőt a nyakamba, mielőtt hátrahúzódott volna, hogy találkozzon a tekintetemmel.
         - Tudom.
         Megigazította körülöttem a ruhámat, biztosítva, hogy takarva legyek. – Figyelj, nem kell tennünk semmit sem, ha nem érzed magad kényelmesen. – Folytatta a kínzásomat, fentebb futtatva az ujját a combomon, finoman, centiméterre közeledve a bugyim szegélye felé.
         Nyöszörögtem.
         - Akarlak. Fogalmad sincs róla, mennyire kibaszottul nagyon akarlak. De lassítanod kell a tempón, rendben?
         Bólintottam. – Oké. – Azonnal jobban éreztem magam, megkönnyebbültem, és biztos voltam abban, hogy mit akartam, és mit nem. – Szexet nem… de csinálunk valami um, mást?
         Kuncogott, mély torokhangú nevetés rázta a mellkasát. – Bármit, amit szeretnél, bébi.
         A fenébe. Valószínűleg nagyon kínosan hangzottam. Nem ismertem a megfelelő módot, hogy megközelítsem ezt. De szerencsére Cade átvette az irányítást, és nem késztetett arra, hogy hangosan is kimondjam, amit akartam.
         Szája egy mély csókra foglyul ejtette az enyémet, és a nyelvem hamarosan követte az irányítását, becézgetve és összegabalyodva az övével.
         Megpróbáltam nem összehasonlítani Cade minden mozdulatát azzal a videóval, de ez nehéznek bizonyult. A képek újrajátszódtak a fejembe, de eddig, ez a pillanat egyedül a miénk volt. Ujjai felkúsztak a lábszáraimon, át a térdeimen, enyhén szétterpesztve őket, így még közelebb tudta nyomni magát hozzám.
         - Mi a helyzet Lily-vel? – Kérdeztem a csókok között.
         - Alszik.
         - Mi van, ha felébred?
         - Meg fogjuk hallani. – Folytatta a csókolásomat.
         Feltételeztem, hogy igaza volt. Meghallanánk a járókeretét, ahogy végigmegy vele a fapadlón.
         Lassan kigombolta a ruhámat, időt szánva arra, hogy csókolja és harapdálja az ajkaimat, a nyakamat és a kulcscsontomat minden egyes gombbal, amit sikeresen kiszabadított. Mikor áthúzta a ruhát a fejemen, én kötelességtudóan felemeltem a karomat, lehetővé téve neki, hogy lehúzhassa azt. Kitoltam dús kebleimet, hogy megvizsgálhassa őket.
         A tekintete vággyal telt meg, ahogy végignézett rajtam. – A fenébe is, cupcake. – Lenéztem a fehér melltartómra, azt kívánva, bárcsak hallgattam volna MacKenzie-re, hogy vegyek új fehérneműt, de nem úgy tűnt, hogy a Cade-et a legkevésbé is érdekelte volna a fehér pamut melltartóm és bugyim. Örültem, hogy megfogadtam a tanácsát és borotválkoztam ma.
         Cade hüvelykujjával végigszántott a mellbimbóimon. Kiengedtem egy torokhangú nyögést. Folytatta a kínzó simogatását a melleimen, ujjai belemélyedtek a dekoltázsomba, majd átsiklottak a megkeményedett csúcsokon. Kíváncsi voltam, hogy el fogja-e távolítani a melltartómat, vagy talán rám vár, hogy én tegyem meg ezt.
         - Azt mondtad, hogy tudni akarod, hogyan szerezz nekem örömet? – Megdöntötte az államat, hogy a tekintetünk találkozzon. – Tekintsük ezt az első számú leckének. Ne félj megkérni arra, amit akarsz. Hallani, hogy hangosan kimondod, egy igen jelentős vágyfokozó.
         Beszívtam a levegőt és bent is tartottam. Kizárt, hogy jó lettem volna a mocskos beszédben. Olyan, mintha arra kérnének engem, hogy egy másik nyelven beszéljek. Sima angollal még csak nem is tudtam kiejteni, amit akartam.
         Keze leesett az államról és megragadta mindkét mellemet, durván fogdosva őket. – Hetek óta álmodozom  a cicijeidről. Arról, ahogy felettem ugrálnak, miközben meglovagolod a farkamat.
         A szavaira egy nyögést eresztettem meg, forró nedvesség árasztotta el a középpontomat.
         Cade elvigyorodott, mintha győzött volna. – Próbáld meg.
         Az idegeim visszatértek, ahogy gondolkodni próbáltam. Fészkelődtem az ölében és éreztem, ahogy a merevsége nekem nyomódott. Mielőtt rádöbbenhettem volna, mit csinálok, kirobbant belőlem. – Imádom a kemény farkadnak az érzését. – Istenem, olyan ostobának hangoztam. De Cade feje hátraesett a kanapéra és becsukta a szemét, mintha a szavaimat ízlelgetné. Azonnal büszkének éreztem magamat.
         A tarkómnál fogva a szájához irányított, ujjait a hajamba fűzte. – Szeretnéd, ha eljátszadoznék vele?
         Bólintottam, képtelen voltam szavakat formálni.
         Elmosolyodott az ajkamon. – Jó kislány. De még nem. Először szükségem van arra, hogy elmenjél.
         Szüksége? Hogy elmenjek? Ó…
         Átkarolt, hogy elérje a melltartóm kapcsát, és az egy egyszerű pöccintéssel engedett is, majd a meglazult szíjakat lecsúsztatta a vállaimon, és ledobta mellénk a padlóra.
         A szája csatlakozott a kezéhez egy szeretnivaló becézgetésben, nyalta és szívta a megkeményedett csúcsokat. Megragadtam a haját, és mellkasomat a mohó szája felé toltam, többet akarva. – Ó Istenem, ez olyan jó érzés, - nyögtem.
         Mielőtt, akár időm lett volna arra, hogy megvizsgáljam mi történt, átfordított engem, így a hátamon feküdtem a kanapén, és ő meg mellettem térdelt a padlón, a bugyit húzva le a lábamról.
         - Szeretném hallani, ahogy a nevemet sikítod… - suttogta a belső combomnak.
         Ez nem fog megtörténni. Én hiper éber voltam annak, hogy nem szeretném felébreszteni Lily-t. Jézusom. Legalább az egyikünk tisztán gondolkodik.
         Ujjait a combjaim közé dugta, könnyedén végigfuttatva ujjhegyeit a középpontomon. – El vagy ázva, bébi. – Hangja érdes volt, alig volt irányítás alatt.
         Az ajkamba haraptam, és széjjelebb nyitottam a combjaimat, lehetővé téve neki, hogy felfedezzen, hosszú ideje érezve öntudatosságot.
         Belém csúsztatta egyik hosszú ujját, és gyengéd nyomással elkezdte be és kihúzni azt. – Ez tetszik, cupcake? – Finom csókot nyomott pontosan a köldököm alá.
         Válaszul csak nyöszörögtem.
         Tekintete folyamatosan az enyémbe kapcsolódott, majd hozzáadott egy második ujjat is. – Annyira szűk, olyan gyönyörű, - motyogta.
         - Még, kérlek, - könyörögtem.
         Felnyögött és keményebben pumpált az ujjaival, addig hajtva engem, amíg már ziháltam és vonaglottam a tehetséges keze alatt. Utána elrendezte magát, végigsöpörve nyelvével a bejáratomon, és a világom darabjaira hullott. A nedves forróság a szájából felrobbant körülöttem, azt eredményezve, hogy a csípőm elhagyta a kanapét. – Cade! – Ziháltam. A fenébe. Ennyit a nem kiabálásról. Nem érdekelt. Megemeltem a csípőmet, hogy találkozzon a szájával és átlovagoltam a lüktető hullámokon, miközben egy intenzív orgazmus tört ki a belsőmben. Kinyitottam a szememet, és azt tapasztaltam, hogy Cade tekintete még mindig az enyémbe kapcsolódik.
         - Gyönyörű vagy, - suttogta.
         Nagyot nyeltem és ülő pozícióba tornáztam magam, hirtelen bizonytalannak kezdtem érezni magamat a meztelenségem miatt. Cade még mindig teljesen fel volt öltözve.
         A karomon lévő keze megállított. – Mégis mit gondolsz, hová mész?
         Lenéztem az ágyékára és megrémültem, ahogy megpillantottam a hatalmas dudort, ami sürgetve várta a megkönnyebbülést. Megnyaltam a kiszáradt ajkaimat. – Megkaphatom a bugyimat?
         Az ajka a legapróbb mosolyra görbült, de finoman felemelte azt a padlóról. – Ha ettől kényelmesebben érzed magad. De a felsőd ott marad. – Elolvasta a bugyim hátulját. – Vasárnap, hm?
         Kikaptam a markából, és felhúztam azt a remegő lábaimon. – Meg fogod nekem mutatni… mit csináljak…? – Néztem le az ágyékára.
         Kuncogott és leült mellém a kanapéra, összefűzve az ujjait a feje mögött. – Üsd ki magad, édesem.
         Ügyetlen ujjaimmal kicsatoltam az övét, majd kiszabadítottam a gombot, és lehúztam a cipzárt. Egy mosoly kúszott a számra erre a kis győzelemre és Cade előrehajolt, hogy megcsókoljon.
         Megemelte a csípőjét, miközben lehúztam róla a nadrágot és a bokszert. A vastag, merev farka kipattant, hogy üdvözöljön engem, én meg mély levegőt vettem. – Még mindig le vagy borotválva. – Motyogtam. Kíváncsi voltam, hogy fog-e másik filmben szerepelni a közeljövőben. A gondolat egyszerre töltött el izgalommal, és kezdett el zavarni engem.
         Egy mosoly keresztezte a száját. – Árulj el nekem valamit… megnézted a videómat, ugye?
         Lepillantottam.
         - Válaszolj nekem. – Felfelé fordította az államat, végigfuttatva ujjait a torkom mentén.
         Bólintottam.
         - Hányszor? – Hangja halk és érdes volt.
         Megvontam a vállam. Még ha meg is találtam volna a hangom, nem tudtam volna a választ erre a kérdésre. Túl sokszor volt, hogy számon tartsam.
         - Megérintetted magad?
         Ismét bólintottam.
         - Bassza meg, ez dögös. – Az érdes hangjától ismét benedvesedett a bugyim. - Mutasd meg nekem, - parancsolta.
         Előhívva a bátorságomat, lecsúsztattam a bugyimat, és a kezemet a lábam közé vittem, másik kezemmel megragadva a combját, mivel még mindig a térdeimen egyensúlyoztam. Cade pillantása végig az enyémbe kapcsolódott, mielőtt lassan lejjebb engedte, oda, ahol a kezem gyengéd köröket rajzolt a csiklómra. Beszívta a levegőt, és bent is tartotta.
         - A fenébe, bébi, ez a legszebb dolog, amit valaha is láttam.
         Felmosolyogtam rá, és leengedtem a kezemet, hirtelen bizonytalanságot éreztem. Néhány dolog éppen azt jelenti, hogy csak egyedül lehet csinálni. – Jobb érzés, amikor te csinálod, - vallottam be.
         Előrehajolt és megcsókolt, kezét a lábam közé vezette. – Igen? – A középső ujja könnyedén csúszott belém.
         - Igen… - Felnyögtem a hirtelen jött kitöltöttségtől.
         Megpöccintette ujját a belső falam mentén és én majdnem a padlóra roskadtam. Megragadtam a lábait, hogy egyenesbe maradjak. – Az én ujjaim hosszabbak, - suttogta. – Én el tudom érni a G-pontodat. – Megharapta az ajkamat egy gyors csókra, újra és újra masszírozva azt a pontot. A körmeim a lábába mélyedtek. – Csak várj, amíg benned leszek, - suttogta.
         Nyöszörögtem.
         - Nem ma este, cupcake.
         Tiltakozásul felnyögtem. – Cade.
         - Shh. – Ujjai folytatták a kínzó szolgálatot. – Nem baszlak meg ma este.
         Összerezzentem a szóhasználatától. – Úgy érted, szeretkezni?
         Ujja mozdulatlanná dermedt bennem. – Nem, úgy értem, baszni. Ha te szeretkezni akarsz, akkor menj, látogasd meg a country-klubos fiúdat, viszont ha azt akarod, hogy megfelelően meg legyél baszva, gyere hozzám. – Hangja durva volt. – De addig ne, amíg készen nem állsz rá. Addig ne, amíg te nem kérsz rá.
         Bólintottam, tudva, hogy igaza volt. Nem álltam készen, de ez nem azt jelentette, hogy meg akartam őt állítani, különösen nem akkor, amikor ennyire közel voltam megint.
         Cade lassan ismét dolgozni kezdett azon az érzékeny ponton a hosszú ujjával. Megragadtam a combjait, és összeszorítottam a szememet, miközben egy intenzív nyomás épülni kezdett bennem, és végül egy földrengető orgazmusba bontakozott ki. Egy kínzóan lassú nyögést eresztett ki, engem nézve, miközben vágy égett a tekintetében. Szemeim teljes boldogságban csukódtak le, miközben az érzéseken lovagoltam.
         Hirtelen már nem tudtam tovább várni, hogy ne érintsem meg őt. Előrehajoltam és lágy, nedves csókokat hintettem végig a merevségén. Pézsmaillata volt, és határozottan férfias, és én még többet akartam. Olyan módon sóvárogtam, ami ősi és teljesen új volt a számomra.
         A hegyét a számba vettem és megszívtam a sima bőrt. Sziszegve fújta ki a levegőt a fogai között. A kezem is csatlakozott a mókához, simogatva őt fel és le, miközben ízlelgettem őt.
         - A fenébe is, bébi. – Nyögött fel, a feje hátracsuklott a kanapéra.
         Soha nem gondoltam volna, hogy ez ennyire kellemes tud lenni, de azon kaptam magam, hogy elvesztem a ritmusban, szívtam és nyaltam, és mozgattam a kezemet a férfiasságán.
         - Pont, mint egy angyal. Simogass csak. – Nézte, ahogy a kezem dolgozik a hosszán, és mély morgással nyögött a torka mélyéről. A szívem megugrott. Hallgatni, ahogy ezek a hangok kijönnek belőle annyira szexi volt. – El fogok menni, - zihálta.
         Másodpercekkel később, a sperma forró sugárral robbant a torkomba, és Cade egy végső nyögéssel elélvezett.
         Egy elégedett mosoly kúszott az ajkára, és csodálkozással tekintett le rám. – A fenébe is, bébi, nem kellett volna lenyelned. – Hüvelykujjával megsimította az állkapcsomat, óvatosan tanulmányozva engem.
         Nem mintha lett volna egy-jól-átgondolt tervem. Én csak tettem, amit tennem kellett. Nem akartam a fürdőszobába rohanni, hogy a hátsóm az arcába himbálózzon, ahogy elkocogok. Köszönöm, nem. Emellett, nem is volt olyan rossz.
         Egy álmos vigyort küldött felém. – Abban az esetben, ha kíváncsi lennél… ez kibaszottul lenyűgöző érzés volt.
         Többé már nem sápadok el attól, hogy túlbuzgón használja az K-betűs szót, ez csak még inkább megkedveltette őt velem. Cade teljes egészében férfi. Nem változtatnék meg semmit sem rajta, sem a modorán. Talán a szigorú neveltetésem miatt, de valami bennem, ami irigykedett erre.
         Melegség árasztotta el az arcomat a kijelentésére, és felemeltem az államat, hogy találkozzak a tekintetével. Folytatta, hogy lusta köröket rajzolt az arcomra, kezével a hajam mögé nyúlt, hogy a nyakamat masszírozza, és nem zavartatta magát, hogy visszadugja a megpuhult férfiasságát a nadrágjába. Mivel őt nem érdekelte a fél-pucér állapotunk, ellazultam a simogatásába, fejemet a combján pihentetve.
         - Ez jó érzés, cupcake? – suttogta.
         -Mm-hm, - motyogtam, megbillentve a fejemet, hogy jobb hozzáférést adjak neki. Az ujjai közel körbeérték az egész nyakamat és egy erős, de megnyugtató nyomást is gyakorolt rá. Minden nap kényeztetném őt, ha ez az jelenti, hogy később kapok egy masszást. Ellazultam az érintésében és megmártóztam a szerető figyelembe.
         Néhány perccel később, és annak a határán, hogy nemsokára elalszom, felálltam és felöltöztem. Cade kisimította a ruháját, nyomott egy gyors csókot az ajkamra, majd végigment a folyosón, feltételeztem, hogy megnézi Lily-t. Mindenek felett, egy nagyon jó testvér volt, és ez volt minden, ami igazán számított.
         Bizonytalanul, hogy mit kezdjek magammal, összeszedtem az üres sörös üvegeket és a konyhába vittem, hogy kiöblítsem őket. Letettem őket a pultra a mosogató mellé, kíváncsi voltam, hol tarthatta az újrahasznosító szemeteskukát, vagy hogy volt-e neki egyáltalán. Cade belépett mögöttem a konyhába.
         - Csak hagyd ott. Majd reggel elintézem. – Nyomott egy csókot a tarkómra és én megfordultam, hogy megöleljem őt, megvigasztalódva a meleg karjában. - Had kísérjelek ki. Szeretnék meggyőződni benne, hogy épen és egészségesen jutsz el az autódig.

         Nem jegyeztem meg, hogy a kocsim mindössze kilenc méterre volt innen, egyszerűen bólintottam és hagytam, hogy a kezét a derekamra tegye és az ajtóhoz kísérjen. Talán ennek volt valami köze ahhoz, hogy osztoztunk a csirke szárnyon, a focin és az orális szexen. Bármi volt is, ami előhozta a védelmező énjét, nem panaszkodtam. Kedves volt.

20 megjegyzés:

  1. Elnézést, hogy most felcseréltem a részeket, de azért remélem ennek is örültök! 😊☺️😉😘❤️

    VálaszTörlés
  2. Ó ez a rész nem semmi volt :) Köszi Évi!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen már nagyon vártam.:-)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, mint mindig tökéletes volt. :) Gyöngyi

    VálaszTörlés
  5. Biztosra mondom hogy érdemes volt várni rá!☺
    Imádom őket!
    És téged is! ☺
    Nagyon kösziii ☺😘

    VálaszTörlés
  6. Húúú ...már nagyon vártam, és nem hiába. Nagyon jó kis rész volt. Kíváncsian várom a folytatást. Köszönöm. ☺️😃

    VálaszTörlés
  7. Nagyon nagyon szivesen! Örülök, hogy tetszett! 😊😘❤️

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó volt köszönöm szépen! :)♡

    VálaszTörlés
  9. Hurrá-hurrá! Újra itt vagy velünk! Én, speciel ennek jobban is örülök, mint a Rowdynak, de persze azt sem fogom kihagyni!
    Eléggé sikamlós fejezet volt...wow!
    Köszi, hogy fordítod nekünk, remek munkát végzel, fantasztikus vagy!

    VálaszTörlés
  10. Ohhh! 😍
    Köszönjük! Nagyon vártam már. 😉😘

    VálaszTörlés